ARVIKA – FÖRSÖK OCH FINAL – ÅRJÄNG MÅNDAG

Pharkphumchai och Enya Boko ställde upp i varsina försökslopp på Arvikatravet i måndags och gjorde det mycket bra båda två. Tredjeplatser för båda hästarna blev det, vilket kvalificerade dem vidare till final. I finalen startade Pharken på startvolten och Enya på tillägg. Pharken gick ett bra lopp och blev återigen trea efter ett lopp i tredje inner med sen lucka på upploppet, kul att formen fortsätter hålla sig fin för honom. Enya hamnade naturligt långt bak från start och det gick för sakta där framme för att plocka något på slutet med hon gick ändå ett okey lopp trots inga pengar. Extra kul att se Enya fungera i voltstart också, kanske vi vågar testa det igen framöver.

På måndag är det dags för start för tre hästar i stallet på Årjängs lunchtrav. Passa på att avnjuta eventuella första semesterdagen på vår fina hemmabana.

Tindra Star – Lopp 1 – Gjorde ett godkänt lopp senast och behövde den genomköraren. Allt verkar bra i jobben efter men från spår 11 över kort distans behövs det mycket på tur, så vi hoppas på en bra peng.

Westline – Lopp 2 – Står med 40 m tillägg men det känns som att han gått framåt med senaste loppet i kroppen och han kommer säkert göra ett bra lopp. Det är dock svårt att veta hur långt det kan räcka eftersom det är så många hästar att runda.

Hammars Cina – Lopp 5 – Känns även hon fin efter senaste loppet då hon tyvärr galopperade. Hon har lätt för att stressa upp sig och galoppera men nu blev det få hästar i loppet och vi hoppas hon ska hålla sig till trav denna gång.

Kristian Lindberg kör i alla loppen.

God kväll!

 

DSC08116

Pharkphumchai

DSC08123

Enya Boko