DEEPAK AM TILL START

Äntligen kan jag få starta en rikshäst på hemmabanan Årjängstravet. På söndag startar Deepak i lopp 3 från spår 12, det är ett spårtrappa-lopp där hästarna med mest pengar får sämst spår. Motståndet ser på förhand okey ut, men det är alltid svårt att ha dåliga spår när det blir snabbare banor. Han tränar bra för dagen och det känns som att formen är bra, men Deepak är sin egen värsta motståndare så i första hand hoppas jag på att han sköter sig och går ett felfritt lopp. Gör han det hämtar han in många till slut, för kapacitet vet jag att han har.

På söndag välkomnar jag er delägare till Årjängstravet, travdagen börjar redan kl 11 och ni har fri entré samt program får ni på plats mot uppvisande av kortet. Efter lopp 5 välkomnas ni till vårt stall för fika och pratstund med Deepak i stallet. Anmäl dig via länken om du kommer så vi har en aning om hur många vi blir. Samling efter lopp 5 vid ingången till stallbaken från publikplats för gemensam promenad till stallet. Välkomna!

I lördags var vi på Åbytravet och testade lyckan på V75 igen. Xanthis fick en bra start och fick ett lopp i tredjepar utvändigt. Jepson valde att sitta kvar på sista långsidan och hamnade då i en trött rygg och tappade därmed värdefulla längder. Hon gick bra när hon fick luckan i tredjespår men det var omöjligt att ta något på framvarande i det tuffa tempot. Hon gjorde en fin insats som 7:a på den fina tiden 11,8. Tack till er som var på plats och stöttade och mötte upp för en träff i stallet!

Jag skickar snart ut mitt första nyhetsbrev, har du ännu inte mejlat din adress snälla gör det till rikstravet@peterstromberg.se.

Boka in Öppet-Hus 22 maj på Årjängstravet, länk till eventet

Deepak laddar för Årjäng söndag

Deepak från kickoffen, foto Martinsson

Xanthis på Åby