Fredag

Värmen tar hårt på hästarna så vi ser till att dom är ute tidigt på morgonen, in och får vila och äta på dagen sen släpper vi ut dom på kvällarna när temperaturen sjunker igen.

Viktigt att se till att dom dricker mycket , elektrolyter och salt går också för hårdtryck just nu. Allt för att pållarna ska må så bra som möjligt💞🦄

Ny häst i stallet, O’hara Garbo, fin märr som inte fått till det riktigt än.

Full fart mot helgen, idag är det Färjestad på schemat och Xanthis Amazing startar, söndag kör Åmål bakvarv, vi har Pharkpumchai ut och måndag åker vi till bjerke med Deepak Am.

Färjestad 180727

Lopp 3 nr 9 Xanthis Amazing (Peter)

Gjorde ett strålande lopp senast som 2:a på V75, formen känns fin och hon gör alltid sitt i loppen. Bra läge i spår 9 och får hon rätt lopp så är hon helt säkert med på målfotot.

Lopp 8 nr 10 Simb Modesty (Peter)

Har utvecklats en del på slutet och kan tjäna fina pengar.

Åmål 180729

Lopp 5 nr 1 Pharkpumchai (Peter)

Gjorde det bra på Årjäng och gick en 13 tid. Bra läge nu och fördel med högervarv då han kränger ner normalt sett. Vi hoppas han tacklar de rätt och kan då vara med där framme.

Lopp 6 nr 5 Smekeruds Javlin (Jenny)

Har jag kört innan och det är en stark och rejäl märr. Vann montedebuten på ett bra sätt, möter några hyggliga här men bör kunna vara med och göra upp om det.

Bjerke 180730

Lopp 5 nr 6 Deepak Am (Peter)

Loppet i arvika senast är bara att glömma, dåligt tempo på 800 m bana är hopplöst. Deepak gick otroligt bra i spåren utan att få rätt utdelning för prestationen. Han har gått fram med det loppet och nu går han ner i klass, vi tror på en bra chans.

Simma lugnt och kom ihåg att dricka mycket vatten!

🐳🐋🐬☀️

/Peter och Jenny