Full fart i stallet

Dagarna går fort och ibland önskar vi oss 42 timmar på dygnet av tomten??

Hemsidan har blivit lite lidande men vi lovar att bättra oss!

Igår var Deepak Am på Färjestad och levererade en mersmakande 2:a plats på fina 15.7 2140 m auto. Han fick en fin smygresa och tackade för de genom att spurta fint?

Förra veckan var vi också på Färjestad, 4 hästar ut från stallet, xanthis Amazing, hyllstoftas Ella, ohara Garbo och hammars cina. Alla gick bra, bäst var xanthis Amazing som gjorde en extrem sista 300 och flög över upploppet till säker vinst!✨

Ohara Garbo levererade igen som 3:a, Hyllstoftas Ella gjorde en fin tävlingsdebut som 4:a på en 18 tid, Hammars Cina var okej som 5:a.

Alla hästar är nu igång och tränar för fullt och känns fina. Och det syns också på resultatet, vi snittar 6000 inkört/start vilket är bättre än fjolåret? vi kämpar på och ser fram emot nästa år!??

Kommande starter:

Momarken 11/12

Lopp 2 nr 3 Hyllstoftas Ella

Gjorde ett bra lopp i debuten senast och har varit fin i träningen efteråt. Fick ett bra utgångsläge och kan dyka upp bland dom tre om hon sköter sig.

Lopp 5 nr 1 Ohara Garbo

Gjorde även hon ett bra lopp senast och har varit grymt taggad i träningen efteråt , fick ett fint spår bakom bilen och kan öppna bra bakom bilen. Skulle hon få ledning så kan hon räcka långt.

/Peter och Jenny