HÖG TID FÖR UPPDATERING!

Det har varit lite dåligt med uppdatering på slutet men ska bli bätttring! Vi kör en kort status på varje häst.

Deepak am: han har blivit mycket bättre efter kastrationen och har tränat på rejält det sista med mycket backträning och känns stark för dagen. Deepak kommer att gå ett tuffare banjobb på onsdag om vädret tillåter och är allt bra då så kommer han eventuellt starta på Årjäng 24 sept.

Tindra star: hon har startat på det sista och gjort det bra och höjt sig ett steg i loppen och plockar pengar varje start. Tindra ska starta på Årjäng på lördag och kommer köras av Tom Horpestad.

Hammars cina: hon har verkligen börjat släppa till i loppen och har blivit mycket stabilare det sista och har gjort toppen insatser på slutet med segern i Lala Svenssons minneslopp på Åmål som kronan på verket. Cina kommer starta på Färjestad den 23 sept igen.

Pharkphumchai: även pharken har radat upp fina insatser och varit rejäl i loppen och tjänat fina pengar. Senaste loppet på Bjerke var han dock inte som bäst så vi kommer att kolla upp han innan vi planerar något mer.

Xanthis amazing: har tränat på rätt så tufft en period med mycket backe, hon gick ett lättare jobb över 2640m förra veckan och kändes väldigt fin. Hon kommer gå ett tuffare banjobb på onsdag och känns hon lika fin då så siktar vi på start den 23 sept på Färjestad.

Enya boko: har även hon tränat på med blandat backe och rakbana och känns lika fin som hon brukar i träningen. Enya kommer få något mer tempojobb innan vi planerar någon start.

Unhealthy: Känns starkare och bättre i sina jobb  och tar åt sig träningen bättre nu. Han har gått några tempojobb på banan och börjar få bättre ork. Vi trimmar på ett tag till innan vi testar honom lite igen.

Poa celeber: hon har utvecklas bra på slutet och har varit med i en par provlopp och har då skött sig perfekt. Poa kommer troligtvis gå sitt premielopp den 24 sept.

Hyllstoftas ella: även hon har utvecklats mycket på slutet och har blivit starkare och klarar hålla upp sitt trav mycket bättre. Hon har gått några jobb i långvagn runt 1.35-1.40 och känns bra då. Vi siktar på premie med henne med snart.

Skyfall: hon har fått bättre ork men är lite upp och ner i träningen så hon är lite svårbedömd. Hon kommer testas i ett banjobb i slutet på veckan.

Westline: Han har tränat på fint på slutet och känns okey i träningen utan att han sällan glänser. han kommer med få ett tuffare jobb under veckan och så provar vi med start om det känns bra.

West wing: han fick det lite lugnare en period men tränar nu på för fullt igen. Han älskar att träna och tar det mest på skoj men han känns fin så det börjar närma sig start.

Atom hornline: tyvärr så har han problem med sina hovar och hovsprickor så han ska få bli ridhäst vilket han kommer passa perfekt som.

Då mina handleder inte känns helt bra ännu så kommer jag inte köra så mycket lopp det närmaste utan koncentrera mig på att träna häst istället, så jag kommer fortsätta att bruka andra kuskar ett tag till.

Ha en bra vecka alla!