JÄGERSRO NÄSTA

Xanthis Amazing provar lyckan på V75 igen nu på lördag. Hon har ännu en gång fått ett dåligt startspår bakom bilen i spår 11. Hon gick ett banjobb på Färjestad i söndags och kändes fin så formen ska vara bra men spåret sätter ner chanserna, men vi hoppas på en bra prestation.

Deepak Am var inte som bäst i sin senaste start och har blivit behandlad efter det så han får ta det lite lugnt en vecka.

Tindra Star startade på Momarken i torsdags och var 5:a efter att ha fått ett rätt så tufft lopp. Tindra har blivit behandlad efter den starten så hon får en liten paus.

Hammars Cina har tränat på bra det sista och har varit väldigt lugn vilket är bra för hennes del. Hon kommer att börja gå lite tuffare tempo jobb inom kort.

Pharkphumchai har hostat och varit förkyld men verkar vara frisk nu så han kommer börja träna på för fullt igen.

Atom Hornline vrickade sig troligen i hagen inför starten senast och blev halt. Han har fått det lite lugnare under veckan men kommer börja gå för fullt igen i slutet på veckan.

Poa Celeber fick en spark i hagen och fick ta det lite lugnare i träningen men verkar fin igen nu .

Hyllstoftas Ella har växt mycket på slutet och har haft svårt att orka med sin stora kropp. Hon har blivit lite bättre det sista och orkar med sig bättre nu så hon tränar på.

Run the World startade på Momarken i torsdags och var 5:a. Hon gjorde ett okey lopp och gick bra efter  startgalopp. Hon kommer ut på årspremiären  på Årjäng nu på måndag.

Skyfall har tränat på det sista och gått mycket på skogen. Hon kommer få träna på lite till innan vi planerar någon start för hennes del.

Enya Boko har fått bättre aptit sen hon flyttade ut till struven och känns fin i jobben. Hon kommer få ett tuffare banjobb snart och så planerar vi start efter det.

Nu laddar vi för V75 på lördag!!

Ha en bra vecka!

IMG_4803

 Deepak redo för Färjestad

IMG_4807 IMG_4808 IMG_4846 IMG_4852

Enya

IMG_4857

IMG_4946

Cina

IMG_4871

Fotostund Poa Celeber

IMG_4887

IMG_4895

IMG_4868

IMG_4903

Ella växer så det knakar

IMG_4955

Xanthis duschar i solen

IMG_4952

Högfärdig? =)

IMG_4962

Atom ställde upp för en hästägares barnbarn

IMG_4965

Enya

IMG_4966

Skyfall – en riktigt snäll och trevlig dam


Xanthis-Amazin-heat

 

Finslip Xanthis Amazing i söndags inför V75-starten – foto delägare Kihlman