NY HÄST – HAMMARS CINA

Förra veckan fick vi in en ny häst till stallet. Det är kallblodsstoet Hammars Cina som vi leasar framöver av Ulla-Britt och Jürgen Nygren. Kul att ha ett kallblod i stallet igen och Cina har potential för att springa fort så det ska bli kul att träna och tävla med henne.

Xanthis Amazing fick strykas i helgen från V75 tyvärr, slog sig själv på frmabenet så det var svullet och ömt. Men det är mycket bättre redan så hon är nog snart tillbaka igen.

Deepak Am gick jobb i helgen och kändes fin, han kommer att starta på istravet på lördag i samband med kickoffen.

Enya Boko strök vi i onsdags på grund av att hon ätit dåligt, Valde att byta plats så att hon får bo hemma i Struven ett tag för att se om hon äter bättre med miljöombyte. Hon blev väldigt glad för att få sträcka ut i en större hage ihop med Solberg Jerven.

Solberg Jerven har varit in till banan och tränat motion några gånger och det har gått jättebra, kul att han trivs i Struven.

Atom Hornline har tränat på bra efter tredjeplatsen på Momarken för två veckor sedan och ska starta nu på torsdag på Momarken igen. Spår 1 så hoppas på framskjuten placering från bra läge.

Run the World tränar på bra efter sin tredjeplats och kommer ut i lopp igen inom kort.

Tindra Star tränar för fullt efter halsinfektion och ska snart anmälas till lopp igen. Gick dressyrträning förra helgen på ett fint vis.

Poa Celeber tränar intervallträning två dagar i veckan på ett bra vis, utvecklas bra och det känns spännande med henne.

Hyllstoftas Ella tränar fortfarande grundträning och motioneras mycket på skogsslingan.

Pharkphumchai har tränat på bra sedan sist lopp och startade ikväll på Färjestad i lopp 10 men han fick dödens och banan var tung så det blev inga pengar med hem denna gång.

Påminner om KICKOFF för Rikstravet på lördag på Årjängstravet, 100 anmälda nu! Bonus är att Deepak startar i istravet så ni som kommer få se honom tävla. Kommer bli mycket trevlig så missa inte det!

IMG_4375

Hammars Cina

IMG_4294 IMG_4236

Poa Celeber

IMG_4233

Ella

 IMG_4226

Deepak Am

IMG_4232

Deepak Am

 IMG_4241

Poa Celeber med ägare Martin

IMG_4243

Atom Hornline

 IMG_4248

Xanthis får ha bandage i hagen nu =)

IMG_4249

IMG_4251

Atom tog en selfie =)

IMG_4253

Run the World

Enya och Jerven trivs i sin stora hage

IMG_4282

Enya Boko

IMG_4288

Enya och Jerven

IMG_4306

Atom var på ridtur med ett helt gäng

IMG_4325

Kickoff4mars