NY HÄST I TRÄNING – V75-START PÅ LÖRDAG

I helgen kom det ytterligare en ny häst i träning, fyraåriga Unhealthy. Han är en ostartad valack efter Frome Above som ska tränas mot start. Jag ser fram emot att träna denna individ och hoppas på utveckling för honom i mitt träningsupplägg. Välkommen till oss häst och ägare!

På lördag rattar vi mot Åbytravet och fina V75-tävlingar i samband med Olympiatravets final. Xanthis Amazing är med i lopp 8, V75-4, och drog dessvärre bakspår igen och startar från spår 10. Vi är i alla fall med i loppet och hoppas på lite stolpe in denna gång när det trots allt är open stretch också. Vi borde kunna få chans till fritt fram på slutet tack vare det och sen får vi hoppas på lite flyt med positionerna från start. Vi har en bra häst och jag tror ändå att vi kan vara med och strida om topplaceringarna med rätt resa. 

Har du tänkt åka till Åbytravet? Åby bjuder alla rikstravets delägare på program mot uppvisande av rikstravet-kortet men entrén får man stå för själv. Länk till information om travdagen där programmet också kan laddas ner. Vill du träffa oss och Xanthis mejlar du rikstravet@peterstromberg.se så ska vi försöka lösa det. Hoppas på stöttning på plats och i tv-sofforna!

/Peter

thumbnail_IMG_5310
Unhealthy

startlista