Nytt år nya möjligheter

Från och med idag kommer vi uppdatera hemsidan mycket mer än tidigare, vi bjuder på bilder och kommentarer från det dagliga livet i stallet som vi gärna delar med oss av!

Här kommer lite status om hästarna för dagen:

Deepak Am

Gjorde några bra lopp under hösten, men hade någon form av infektion i kroppen i sin sista start och presterande då inte på topp, han fick återhämta sej lite efter det och tränar nu på någon månad då han inte trivs med att tävla på brodd.

Enya Boko

Har tränat förbättrat de senaste veckorna och känns väldigt formstark i sina jobb, hon var något sämre i sin senaste start på Färjestad då hon var tvungen att gå med skor. Hon kommer att starta på bjerke imorgon och hoppas då på att vi kan ta av framskorna, då bör hon bli bättre även fast det är tufft motstånd i loppet imorrn.

Hammara Cina

Hon har verkligen hittat stilen det sista och gör bra prestationer mest hela tiden, hon har gjort två riktigt bra lopp det sista och hon startar på bjerke imorrn, möter några bra hästar men skulle det lösa sej från ett lite krångligt utgångsläge så ska hon räknas med tanke på den fina form hon har för dagen🌟

Hyllstoftas Ella

Hon fick det lite lugnare i höst, men tränar nu på för fullt igen, och det känns som hon utvecklas fint. Hon kommer träna på rejält i backen i några månader innan hon kommer ut som färdig tävlingshäst.

Pharkphumchai

Han tappade formen lite under hösten och fick en paus och fick börja om lite på nytt. Han gjorde ett okej lopp senast utan att vara på topp, men det visade sej att han hade problem med en karledsinflammation, som han har haft bekymmer att bli av med tyvärr, men det verkar vara på bättringsvägen och han joggas nu.

Poa Celeber

Hon har tränat på rejält i backen senaste månaden och hon tar åt sej träningen på rätt sätt och har utvecklats en hel del. Även hon kommer att få träna på ordentligt några månader till innan tävling börjar funderas på.

Unhealthy

Gjorde sin debut förra onsdagen på bjerke och gjorde då ett okej lopp som 7:a. Han hade stora problem i loppet med att han sög in luft bakvägen vilket leder till otroliga magsmärtor. Vi kommer att korrigera utrustningen till nästa gång och han startar igen om två veckor!

Xanthis Amazing

Hon fick en korsförlamning inför sin tilltänkta start på momarken, hon har fått tagit det lugnt nån vecka efter då hennes muskelvärden inte är helt bra än, vi tar ett nytt prov i veckan och hoppas då att det är helt bra!

Vi ser fram emot ett nytt och bra år ihop med såväl gamla som nya hästägare, nyfikna? Tveka inte att höra av er😊🌟

/Peter