RIKSHÄSTARNA KVAR

Rikshästarna Xanthis Amazing och Deepak Am blir kvar i stallet vilket glädjer oss enormt mycket. Två härliga ägargäng har tecknat sig på fortsatt hästägarskap och det tycker vi är jättekul.

Rikstravets tävling är nu slut och vi placerades trea med 117 poäng i en av genom tidernas tuffaste rikstravet-omgångar. Tre poäng efter Frölunda och segrarna Örebro kammade hem 140 poäng. Grattis till er!

Vi hade tre hästar till start i måndags och tyvärr valde alla fel gångart.

Tindra Star kändes kanonfin enligt Kristian, jänkarvagn för första gången vilket hon svarade bra på men tyvärr felade hon gått gåendes i sista sväng. En framskjuten placering rök tyvärr där, men det bådar gott inför nästa start.

Westline satt långt bak i kön och avancerade framåt på sista långsidan, han har en speciell aktion som han kämpar med och galopperade tyvärr på upploppet i samband med tussryck och blev därmed diskad. Han har alltid kämpat med travet och har en speciell aktion men det får vi leva med och vi testar igen nästa fredag.

Hammars Cina kändes kanon innan men valde utan anledning att galoppera efter ett knappt varv. Mycket trist och vi är frustrerade. Hon känns jättefin i övrigt men spänner sig men vi ändrar lite utrustning och testar igen.

Vinnarbild

tindra

Tindra Star

DSC08188DSC08192

Westline

DSC08216

westline

DSC08236Hammars Cina