Snö

Snön kom tidigt iår, oktober känns lite väl tidigt, som tur var så försvann det lika snabbt igen, men det hann ställa till det för oss som skulle på trav tyvärr. O’hara Garbo skulle ha startat på Drammen men vi valde att inte riskera något utan vi kom fram till att det var bättre att stanna hemma, och tur var väl det då det va helt stopp vid gränsen av lastbilar som inte tog sig fram. Summan var väl att vi gjorde rätt som stannade hemma:)
Vi anmäler henne till 11/11 på Momarken istället!

Ohara Garbo vid segern på Åmål

I stallet rullar allt på, 1 åringarna är inkörda och joggar sina kilometer. Hyllstoftas Ella blev uppkollad med veterinär efter kvalet och med lite småskavanker är hon nu åtgärdad och vi kan starta under november!:) Xanthis och Deepak startar nästa vecka, Ken Tooma ska på återbesök men joggas nu och känns bra! Hammars Cina startar när de finns lopp, Schuvard tränar på men ska till veterinären för friskintyg innan vi kan kvala. Mirador Ås ska börja jobba i backen och Poa är kvalklar, Enya har dragits med ett virus som inte riktigt vill släppa, men i övrigt känns de som alla är på gång nu!

Peter och Jenny segerdefilering

Till helgen kommer vi att börja med att göra V75 tips, detta kommer vi att göra inför varje V75 omgång vare sig vi har häst med eller inte.

Ha en fin kväll!/Jenny och Peter