SPINSTERHOOD PÅ ICA

Eugenie diamond: hon startade på bjerke i onsdags och kördes av Tom-Erik Solberg. Hon fick ett lopp i andra par utvändigt och fick aldrig fritt utan satt fast med gott om krafter kvar enligt kusken. Eugenie verkar även tagit loppet på ett bra sätt så hon får starta när det kommer något passande lopp igen.

Kapten scott: han startade på drammen förra söndagen och kördes av Tom-Erik Solberg, han kom iväg bra från start men galopperade när Tom-Erik skulle höja checken efter 400m. Han gjorde det bra efteråt och blev 7:a. Kapten fick ta det lugnt under veckan och så var han med i lopp idag igen på färjestad nu med Micke j Andersson i sukyn. Han hade 20m tillägg och låg en bit bak i fältet, han kördes invändigt men flyttades ut några spår i sista sväng och tappade fart då och galopperade vilket var synd då det nog var en peng som rök. Han såg fin ut annars så vi startar på.

Achilles division: har varit bättre i träningen en period nu och har fått lite mer fart i benen och verkar starkare. Vi kommer att prova köra hans premielopp på bjerke nu på onsdag.

Run the World: hon har varit pigg och fin i träningen det sista och var fin i ett 2600m jobb efter 35-40 i lördags. hon kommer troligen starta på färjestad den 30 nov.

Augusta´s love: har tränat på som vanligt det sista och gick samma jobb som ruth i lördags 2600m efter 35-40 och var okey då även fast hon är lite bekväm.

Solbergjerven tränar på fint som vanligt men börjar bli en bestämt kille som vet vad han vill.

Atom hornline: har tränat en del i skogen och i backen det sista och har känts fin där, han har även börjat att ridas lite som variation. Han var med i bygdetrav i lördags och fick då gå i ryggar hela vägen på en 21 tid 2140m och verkade väldigt fin då. Atom kommer med anmälas till färjestad den 30 nov.

Spinsterhood: startade på bjerke i torsdags, även denna gång ifrån spår 7!! hon laddades lite från start och fick rygg på ledaren men fick inte riktigt fritt in på upploppet när ledaren tog upp lite. Hon fick fritt 150m kvar men orkade inte riktigt växla tempo då hon blev ändå 4:a och gjorde ett bra lopp och hade gått framåt en del sedan sist. I lördags så var vi utanför ICA med spinster och visade upp henne där, man kunde då köpa andelar i henne och i ett V75 system som vi hade fixat ihop. Spinster uppförde sig exemplariskt och tyckte det var kul med all uppmärksamhet och alla morötter hon fick 🙂

IMG_9335

Johanna och Ruth tar en selfie

IMG_9336

Ruth

IMG_9339

Augusta

IMG_9342

Atom Hornline

IMG_9344 IMG_9351 IMG_9355

Spinsterhood utanför ICA i Årjäng

IMG_9358 IMG_9359 IMG_9361 IMG_9365

Spinster gillade uppmärksamheten

IMG_9369 IMG_9372

Ridning i söndagskylan

IMG_9376