Startkommentarer

Örebro 6/4

Elstar Rapida – b-tränad

Gjorde ett bra lopp senast vid segern och var rejäl då. Ute på rätt distans nu dock ett minus med voltstart. Klaffar det från tillägget så bör han vara med långt fram.

Årjäng 8/4

Deepak Am

Har gått ett 19.5 jobb som snabbast på ett mycket bra sätt och är rejält jobbad i vinter. Kommer säkert behöva något lopp för att hitta formen men det känns som han kommer göra ett bra lopp. Skor ro och vanlig vagn

Bra Mizzlycka- b-tränad

Har inte fått till det riktigt på slutet men är bra när hon fungerar. Går hon felfritt så är hon med på målfotot.

Simb Modesty- b-tränad

Var väldigt stänkrädd i loppet senast och sprang och bromsade. Hoppas hon blev bättre av loppet senast, vi siktar på en bra peng.

Rasken Mollyn- b-tränad

Har gått några bra istrav i vinter och kommer vara gynnad av att tävla utan brodd. Är många hästar att runda men klaffar det så är han en outsider.

Global Ransom- b-tränad

Har inte startat på länge men har varit fin i en par istrav i vinter. Svårbedömd i första starten efter vila och kommer säkert behöva loppet.

Färjestad 9/4

Lullaby s.i.r- b-tränad

Lite dålig koll men gjorde ett bra lopp senast i Norge och känns som hon är gynnad av körspö. Bör vara med och göra upp om segern.

Play Surprise- b-tränad

Fick ett dåligt läge och har inte visat något på ett tag, siktar in oss på en bra peng.

Pharkphumchai

Gjorde ett bra lopp senast som 4:a och har piggnat till ordentligt i träningen. Fick ett fint spår och vi laddar för ledningen och kör där om vi kommer dit och då bör han ha en bra chans. Skor ro och vanlig vagn.

Enya Boko

Fick återigen ett dåligt spår men i ett litet fält så hoppas vi på en bra position och vi kör tillslut. Hon tränar bra och det verkar som formen är bra så hon är en outsider. Barfota ro och jänkarvagn.