STATUS HÄSTAR

Hammars Cina – Startade i fredags, kom iväg bra men blev sedan spänd och stänkrädd och galopperade. Hon kändes fin i övrigt men blev alldeles för spänd. Vi provar igen på midsommar och justerar utrustningen.

Tindra Star – Tränar bra för dagen och har haft problem att komma med i lopp. Vi anmäler till midsommar på hemmaplan och hoppas att hon kommer med då.

Deepak A- Tar det lugnt och tränar bara lätt. Är inte helt i balans och kommer inte starta mer i Rikstravets tävling. Hoppas få ha honom kvar efter auktionen och då finns det planer på kastration vilket jag tror är nyckeln till hans problem. Klicka för anbud för fortsatt hästägande.

Atom Hornline – Tränar på och gick ett första snabbjobb förra veckan efter en tids lugnare träning och kändes fin. Vi fortsätter jobba framåt mot start.

Xanthis Amazing – Gick jättebra som tvåa på Färjestad i måndags och kommer starta igen på Åmålstravet onsdag 28 juni. Har känts bra efter loppet och jag tror hon kommer gå framåt ytterligare till nästa start. Klicka för anbud för fortsatt hästägande.

Pharkphumhai – Imponerade stort vid segern i måndags och jag har ännu inte bestämt när han startar nästa gång.

West Wing – Gjorde en stark insats i måndags och placerades tvåa i ett tufft gäng. Han har känts fin efter och det är inte bestämt ännu var han startar nästa gång.

Westline – Har tränat bra och kommer debutera för mig på onsdag på Färjestads lunchtrav. Paula Pettersson kommer att köra och hjälpa till med hästen.

Skyfall – Hon tränar på fint och kommer att komma ut i lopp inom en snar framtid.

Hyllstoftas Ella – Tränar på grundträning och har blivit starkare men hon är inte redo för hårdare träning ännu.

Poa Celeber – Tränar fint sina intervaller varvat med banjobb däremellan. Förra veckan gick hon två 1640 m heat efter 45 och 38 och kändes fin.

Unhealthy – Tränar på med lättare träning för att stärka upp sig efter att ha varit sned i bäckenet en längre tid.

Enya Boko – Känns jättefin i träning och planeras starta på Arvikatravet måndag efter midsommar.

Denna vecka har Equitepapeuten Marina Bönström gått igenom nästan alla hästar och det finns alltid något som behöver hjälpas hos varje individ.

Mina armar läker på hoppas jag och imorgon fredag ska jag på återbesök för att kolla läget.

Hoppas ni passar på och besöker Årjängstravet och Opel-Travet imorgon då det körs V65-tävlingar med långlunch, första start 12.45.

Trevlig kväll!

xanthisopel