STATUS

Hej!
Atom Hornline – Han har gjort några bra lopp på slutet, tyvärr galopp i senaste på grund av kombination häst/kusk. Atom kändes inte helt bra i gårdagens jobb så han ska böjas igenom innan han anmäls igen.

Run the World – Hon har tränat på rejält en period nu och har utvecklats bra. Förra veckan gick hon banjobb på en riktigt tung bana. Kändes okey men lite mer tempo behövs innan riktig start. Hon kommer därför vara med i ett istravslopp nu på lördag så tar vi det vidare efter det.

Xanthis Amazing – Hon blev behandlad efter V75 starten, återkontroll utan anmärkning igår och kommer nu trimmas för V75 start på Färjestad den 21 januari.

Deepak Am – Även han blev behandlad efter senaste starten men tränar på för fullt och eventuellt kommer även han starta den 21 januari om han kommer med i loppet.

Tindra Star – Hon har tränat på bra även startat frekvent, hon var tvåa i näst sista starten på ett fint sätt men i senaste blev det oplacerat på grund av en för optimistisk styrning. Hon kommer att starta igen på onsdag på Bjerke.

Achilles Division – Han har tränat på rejält och känns fin på rakbanan och i backen men har lite svårt att bjuda till på banan. Jag har undvikit att köra honom på banan när den varit tung och ojämn vilket den varit nu ett tag. Han har ridits en del också för att fåmvariation. Jag har bytt plats nu så han står på gården istället för att se om han kan piggna till av miljöombyte.

Enya Boko – Hon har tränat på kontinuerligt med vanlig träning och ridning. Gick 3000-meter jobb på banan igår onsdag och kändes fin med bra puls efter. Formen har varit lite vikande ett tag på grund av infektion och sämre aptit. Men nu verkar det bättre och jag ska testa henne i ett snabbare jobb inom kort.

Pharkphumchai – Han har tränat på kontinuerligt ganska tufft med vanlig träning och ridning. Han har varit lite stel av och till av den tuffa träningen men de sista jobben har han känts piggare och spänstigare. Han kommer att gå banjobb på lördag så tar vi det vidare efter det.

Solberg Jerven – Han har fått flytta ut till gården i Struven och får en pausperiod för att lugna ner sig och mogna lite. Han har lätt för att stressa upp sig och det har gått ut över hans träning.

Poa Celeber – Hon tränar på för fullt på ett övertygande sätt. Fick dock stå över några träningar på grund av karledsinflammation kring jul men tränar för fullt efter det. Hon har lätt för dig och är mycket träningsvillig.

Hyllstoftas Ella – Hon tränar också på för fullt och ser också fin ut. Men hon är stor och kämpar med växten och kämpar mer för att hålla ihop travet.

Västerbo Starlit har gått ur vår träning och vi önskar honom lycka till hos Kristian Lindberg.

Trevlig trettonhelg!

Peter

img_3402

Achilles

 

img_3394

Achilles på ridtur

img_3435

Poa gillar morot

img_3429

Deepak

img_3428

Xanthis

 

 

img_3422

 Pharken