STORTRAV

I helgen kör Årjängstravet dubbeltrav fredag-lördag där V75 på lördag är höjdpunkten.

På fredag har vi två hästar till start i uttagningsloppet till Dam-SM, lopp 7.

Enya Boko fick tyvärr dåligt spår, nr 8, och körs av Martina Lunde. Enya har varit fin i träning efter Arvikastarterna så formen känns bra. Det blir nog rejäl körning i loppet så vi hoppas att hon hittar en okey position ifrån sitt utgångsläge och då har hon en bra spurt till slut. Vi hoppas på en fin peng.

Westline fick spår 9 bakom bilen och Paula Pettersson sitter i sulkyn. Det kan bli bra med det spåret då det är många startsnabba hästar framför. Han kan få en fin resa därifrån med lite klaff och fungerar han fullt ut så kan han vara med bland de tre främsta.

På lördag har vi också två hästar till start, en på V75 och en i ett ramlopp.

Tindra Star galopperade tyvärr i slutsvängen sist då hon var gått gående och kändes fin. Hon har känts laddad och fin i träningen efteråt så formen ska vara bra. Hon är med i lopp 4 och fick spår 4 och vi provar med jänkarvagn igen, denna gång kör Erik Adielsson. Vi hoppas på en bra insats.

Pharkphumchai fick ett perfekt spår 2 bakom bilen i V75-2 (lopp 6) över 2640 m där distansen känns som ett plus för honom. Han möter stentuffa hästar men med tanke på spåret, formen och Erik Adielsson i sulkyn så hoppas vi att han ska kunna tjäna fina pengar. Vi kommer eventuellt att prova jänkarvagn för första gången. Han går med skor runt om.

Vi bjuder på tilltugg och fika på hästägarbalkongen under helgen, välkomna till oss!

westline

Westline

DSC07993

DSC08188

Pharkphumchai-mg170612

årj