SUCCÈ FÖR KICKOFFEN – DEEPAK SEGRADE I ISTRAVET

Hej alla!
Dagens Kickoff på Årjängstravet och Nordiska Travmuseet är slut och vilken uppslutning vi fick! Så många härliga människor som liksom vi gillar våra Rikshästar och verkligen vill träffa dem på nära håll. På grund av alla anmälda behövde vi dela oss i två grupper där grupp ett fick äta lunch först medan grupp två fick information i stora konferensen. Jag och Johanna höll en presentation av oss och verksamheten och vi pratade även om framtiden med målet att köpa tillbaka hästarna.

Efter info nummer ett sprang jag ner till stallet där Paula Pettersson för dagen hjälpte till och hade Deepak Am klar för start. Deepak hade spår 1 på 20 tillägg, 6 hästar totalt, och kom iväg utan problematik. Jag körde fram och la mig i dödens eftersom banan kändes bättre i andra spår. I sista sväng tog han själv tag i grejerna och utmanade ledaren och vann enkelt okörd. Sluttiden blev 19-tid och 17,8 sista varvet. Jag är mycket nöjd med hans insats och han var bättre idag än jag trodde han skulle vara. Nu får vi se hur han tar detta lopp och hur han känns i nästa jobb men antagligen blir det start på Färjestad måndag 13 mars.

Sen var jag tillbaka på museet och vi höll andra informationsrundan medan grupp ett åt lunch. Sedan träffades vi alla på stallbacken och hästarna visades upp för hand och sedan fick alla prata med dem i stallet. Kaffe med tilltugg serverades och 8 lottade fick köra dubbelsulky arrangerat av Travskolan. Tack Sandra, Viktoria, Anjela och Mathilda för hjälpen! Tack även till Paula som hjälpte till med hästarna och dubbelsulky under dagen. 

Många visade stort intresse för fortsatt hästägarskap och det känns bra inför framtiden. Vår önskan om att få med ett gäng som köper tillbaka hästarna känns efter denna dag nåbar.

Tack även till Marita Arvidsson, Travmuseet, Roger Moström, Årjängstravet, fotograferna Lennart och Björn samt Inga Vogt, Restaurang Travmuseet.


Trevlig kväll!
/Peter


Foto: Lennart Kihlman ALN, Björn Martinsson och egna
Filmer: Lennart Kihlman